Alla inlägg den 21 maj 2008

Av Linnéa - 21 maj 2008 18:47

Nu har jag klippt gräset för fjärde gången i år. Tänkte köra ett litet trädgårdstema... Eftersom jag har sk "trädgårdsmästargener"... Tänk att leva upp till det!

Av Linnéa - 21 maj 2008 17:25

.... duetten med Lasse Winnerbäck och Melissa Horn. Spelar den för fult nu vid datorn. Våra inneboende som jag skrev om en annan dag har blivit väldigt högljuda (starungarna) de bor ju i vägen till kontoret. Nu ska jag lyssan lite på lasses nya låt på myspace...

Av Linnéa - 21 maj 2008 17:10

(Kännsliga läsare typ Helene ska undvika detta inlägg)

Idag har jag gjort ett besök till på sjukhuset, denna gång var det bara prover som skulle tas, bara och bara... Eftersom det lyckades sticka mig i armen två gånger i söndags utan att få något blod.De konstaterade även att det inte är lätt att sticka mig i vänsterarmen eller i någon av händerna. Efersom jag redan var stucken i högerarmen så funderade jag på vart de skulle få tag i något blod i dag. Jag gick något nervös in på provtagningen, rabblade mitt person- nummer och fick genast frågan om jag var dotter till (min mammas namn) -jo det stämmer ju, -då har du även ärvt hennes ådror. Det kanske stämmer vad vet jag om gener och arvsanlag. Denna dam var en riktig tuffing hon med, hon bara stack till fort och hårt vilket lede till att hon fick sina rör med blod, ingen tvekan där inte. På provtagningen vet de vad de gör... Känns tryggt till nästa gång. Det roliga är att jag aldrig har tyckt det varit otäckt med stick i fingtar och blodprov i armen, men efter alla misslyckanden så har jag börjat bli lite nervös, det är inte så kul att bli stucken i båda armarna och ibland båda händerna innan de får något blod och jag som ville bli blodgivare en gång i tiden... GLÖM DET!

Ovido - Quiz & Flashcards