Alla inlägg den 5 maj 2008

Av Linnéa - 5 maj 2008 22:24

I slutminuterna avgjordes matchen på Råsunda mellan AIK och Halmstad BK till AIK´s fördel via ett självmål av HBK. AIK gjorde ett kanon jobb fram till målet och sköt en HBK spelare i ryggen så bollen stutsade i mål. Tur! Man ska förtjäna tur,  det gjorde AIK.

Min egen comback närmar sig....

Har klippt gräset för andra gången i år, ska bli kul att se hur många gånger jag klipper och hur många gånger Rickard klipper. 

Av Linnéa - 5 maj 2008 15:39

Här är ett annat kort men det har också en stämpel från ,Magnolia.

Av Linnéa - 5 maj 2008 15:38

Ett dopkort med stämpel från Magnolia.

Av Linnéa - 5 maj 2008 13:54

Tänkte jag skulle göra en liten samanfattning av den fotboll som spelats under helgen , då menar jag på lokalnivå och de lag som intresserar mig på ena eller andra sättet.

Åtorps A-lag förlorade ju lite snopet i serieprimiären i lördags mot Arvika i div fyra, det finns inte mycket att säga om det.

Åtorps B-lag som håller till i div sex östra mötte Alkvettern borta i söndags och fick stryk med 5-1. Det var ingen Åifspelare som direkt höjde sig över mängden vad jag förstått och tre rejäla målvaktstavlor låg bakom Alkvetterns tre första mål. Enligt interna källor så var det rena katastrofen. I andra halvlek spelade Åtorp bättre men släppte ändå in två mål till.

Enda glädjeämnet för ÅIF i helgen är ju damlaget, som vann sin premiär i fredags mot Nyedshov men 1-0.

För övrigt förlorade Rävåsensdamer sin hemmapremiär mot dalalaget Orrnäs som förra året ramlade ur div ett. "en hedersam förlust" enligt rävåsenrtränaren(Karlskogakurriren 080505 sid 4).

Bråtens damer som håller till i div tre vann sin premiär hemma mot Fagerås efter att ha vänt ett 1-2 underläge till 3-2. Kul att de vann , men jag står fast vid att de inte höll div tre nivå när det mötte ÅIf´s damer på Åvallen för drygt en vecka sedan.

Det ska bli spännande att följa fortsättningen.

Av Linnéa - 5 maj 2008 09:53

Idag är jag ledig! Lungt och skönt bara pyssla om mig själv, nej då! Jag ska åka till Karlskoga, plocka i en diskmaskin mm.... Bäst att sluta rabbla innan jag får panik. Jag ska åka till Karlskoga sedan får vi se vad det blir, låter bättre?

Ovido - Quiz & Flashcards