Alla inlägg den 20 juni 2008

Av Linnéa - 20 juni 2008 18:10

Midsommarafton med tillhörande midsommarväder. Växlandemålninghet och blåst, men vad gör det på midsommar ska man vara ute och spela kubb och krocket. Fika på altanen hör också till. Enligt Rickard så ska man cykla på midsommar... Vi åt midsommarlunch och hade två tävlingar.

"Gärdsbolkubb open" och "Gärdsbolkrocket open". Lagen i kubb bestod av Helena, Karolina och jag mot Tomas och Rickard. Vi vann några gånger, men det måste erkännas attrickar och Tomas vann mest gånger. Sedan var det dax för krocket. Vinnare blev Rickard, tvåa Tomas , trea Karolina ochfyra Helena. jag deltog inte... "jag hatar det här spelet", "det är så tråkigt" citat Helena, men hon var med och kämpade BRA!

Vi fikade på chokladtårta, jordgubbar och grädde.

Sedan var det dax för en välbehövligvila. På kvällen var det mat hos karolina och Tomas, supergod förrätt av grillade räkor... Vi åt , blev mätta och trötta... Sedan var det fest i en maskinhall jag gav upp vid 01.30 och Rickard Cyklade hem med Helena någon timme senare. En trevlig midsommar med goa vänner, pricis så det ska vara.Och Rickard fick sin efterkängtade cykeltur...

Ovido - Quiz & Flashcards