Alla inlägg den 10 augusti 2008

Av Linnéa - 10 augusti 2008 21:23

Ibland har man tur, riktig tur så man blir bjuden på kvällsmat. Det blev vi i kväll, hos Tomas och Karolina. Det var suveränt gott. Som avslutning kollade vi på OS och drack kaffe och te i "salongen". Knut vill inte ut än verkar det som, han har det nog väldigt bra i mammas mage.

Jag kan inte låta bli att undra hur det ska gå med Sixten (katten) när han nu ska bli "storebror". Sixten är väldigt mammig...

Av Linnéa - 10 augusti 2008 16:14

Familjen Nordström har varit i Degerfors i veckan. Jag har träffat dom två gånger och det är alltid lika roligt när de är i trakterna. Olivia växer och Freja växer, det går så fort.

Olivia passade på att hjälpa Rickar att snickra när hon var här, det blev nog en och annan barkbåt att segla med i vatten pölarna också. Hon hämtade alla saker som Rickard bade henne om, super duktig.


Av Linnéa - 10 augusti 2008 16:05

Vi har hunit en bit på huset. Brädfodringens botten brädor är på plats, innerväggarna är uppreglade och fönstren sitter där de ska.

Av Linnéa - 10 augusti 2008 15:48

Både Rävåsen´s damer och Åtorp´s herrar vann i går. Kanon bra!

Kvällen i Degerfors var trevlig. Vi började hos Robin och Ann-Louis. Där fick vi träffa Hampus för första gången, en mysig liten kille som verkade vara snäll och go. Kvällen fortsatte hos Patrik och Ida på deras super mysiga lilla gård. Höskullen var omgjord till en "festvåning". Det var trevligt och massor med folk.

Idag har jag jätte ont i huvudet och har vilat hela dagen, trots att det var jag som var nykter i går, orättvist...

Två ÅIF´are i vimlet... 

Ovido - Quiz & Flashcards